Balkonhekken

Balkonhekken Amsterdam Carré voorbeeld

Lasbedrijf Volmer heeft als een van zijn specials: balkonhekken.

Een balkonhek is een belangrijke voorziening voor uw woning. Dankzij het balkon hekwerk kunt u veilig op uw balkon verblijven en het balkon als terras gebruiken.

Wilt u een klassiek balkon hekwerk met gedraaide spijlen en krullen of van een Frans balkonhek? Of gaat u voor een balkonhek van strak RVS? Lasbedrijf Volmer kan dit allemaal voor u realiseren.

Hiernaast ziet u balkonhekken die bij Carre in Amsterdam zijn geplaatst en balkonhekken die wij in opdracht van een ander constructie bedrijf gemaakt hebben. Deze balkonhekken zijn verzinkt. Indien men dit wenst kan het balkonhek ook in alle RAL kleuren gecoat worden.

Interesse in onze balkonhekken?

Balkonhekken Amsterdam Carré voorbeeld

Mocht u interesse hebben in balkonhekken neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail info@lasbedrijfpvolmer.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318-529927.

Over las- en constructiebedrijf P.Volmer gespecialiseerd in o.a. hekwerk en las- en constructiewerk

Lasbedrijf P.Volmer is sinds 1984 actief in het las- en constructiewerk. In de loop de jaren hebben wij ons ontwikkeld als een las- en constructiebedrijf met als specialisatie het produceren van hekwerk met bijbehorende onderdelen en het vervaardigen van gespecialiseerde onderdelen voor o.a. de Nederlandse Spoorwegen en landbouwmechanisatie machines. Geproduceerd wordt in kleine tot middelgrote series en enkel stuks. In 1987 hebben wij in Veenendaal, Utrecht een nieuw pand gebouwd van waaruit wij sindsdien actief zijn. Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgebouwd.

Niet alleen flexibiliteit en kwaliteitsniveau worden door ons van belang geacht, maar ook het uiterst snel kunnen leveren. Om dit te realiseren hebben wij de mogelijkheid gecreƫerd dat verzinkt hekwerk in de meest gangbare afmetingen uit voorraad leverbaar is.

Contactgegevens las- en constructiebedrijf P.Volmer Veenendaal, Utrecht

Lasbedrijf P. Volmer BV
Inductorstraat 17
3903 KA Veenendaal
0318-529927
0318-553903
info@lasbedrijfpvolmer.nl