De roterende puntenkam

Roterende Puntenkam voorbeeld

De roterende puntenkam is leverbaar in thermisch verzinkte uitvoering. De roterende puntenkam is ook leverbaar verzinkt en gecoat in RAL kleur.

Deze roterende puntenkammen kunnen wij uit voorraad leveren. De puntenrol segmenten zijn leverbaar in thermisch verzinkte uitvoering. tevens zijn de puntenrol segmenten ook verzinkt en gecoat leverbaar in RAL kleur.

De volgende puntenkammen zijn door ons leverbaar:

Interesse in onze roterende puntenkammen?

Mocht u interesse hebben in roterende puntenkammen neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail info@lasbedrijfpvolmer.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318-529927.

Over las- en constructiebedrijf P.Volmer gespecialiseerd in o.a. hekwerk en las- en constructiewerk

Lasbedrijf P.Volmer is sinds 1984 actief in het las- en constructiewerk. In de loop de jaren hebben wij ons ontwikkeld als een las- en constructiebedrijf met als specialisatie het produceren van hekwerk met bijbehorende onderdelen en het vervaardigen van gespecialiseerde onderdelen voor o.a. de Nederlandse Spoorwegen en landbouwmechanisatie machines. Geproduceerd wordt in kleine tot middelgrote series en enkel stuks. In 1987 hebben wij in Veenendaal, Utrecht een nieuw pand gebouwd van waaruit wij sindsdien actief zijn. Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgebouwd.

Niet alleen flexibiliteit en kwaliteitsniveau worden door ons van belang geacht, maar ook het uiterst snel kunnen leveren. Om dit te realiseren hebben wij de mogelijkheid gecreƫerd dat verzinkt hekwerk in de meest gangbare afmetingen uit voorraad leverbaar is.

Contactgegevens las- en constructiebedrijf P.Volmer Veenendaal, Utrecht

Lasbedrijf P. Volmer BV
Inductorstraat 17
3903 KA Veenendaal
0318-529927
0318-553903
info@lasbedrijfpvolmer.nl