Tuintafel met RVS stelpoten

design tuintafel met rvs stelvoeten

Onze design tuintafels zijn voorzien van RVS stelvoeten om de design tuintafel waterpas te stellen.

Wij hebben er voor gekozen om onze design tuintafels met RVS stelpoten niet als RVS tuintafel uit te voeren, vanwege het schitteren bij zonlicht en omdat thermisch verzinkt en gecoat, een grotere kleurvrijheid geeft.

design tuintafel met uitneembare platenOnze design tuintafels met RVS stelpoten worden op maat gemaakt volgens de wens van de klant. Wij kunnen de design tuintafel met RVS stelpoten geheel naar uw wens maken. Zo kunt u zelf de kleuren van de design tuintafel met RVS stelpoten kiezen, kunt u kiezen of u de tafelbladen van geperforeerde platen of dichte platen wilt laten maken. De platen kunnen ook in een andere kleur dan de design tuintafel uitgevoerd worden.

Design tuintafel voorzien van uitneembare geperforeerde platen

design tuintafel duo tone 2 kleuren

De design tuintafel is voorzien van uitneembare geperforeerde platen. Dit is vooral handig met schoonmaken en geeft meer vrijheid. Ook kunnen de design tuintafels met RVS stelpoten geleverd worden met dichte platen.

Design tuintafel in diverse kleuren

Wij hebben voor een klant een kleinere variant van de design tuintafel gerealiseerd. Deze design tuintafel is in 2 kleuren (duotone) uitgevoerd. Hiernaast kunt u van deze design tuintafel een foto bekijken. design tuintafelvoor deze klant is uitgevoerd in 2 verschillende grijstinten

Interesse in onze design tuintafels?

design tuintafel in 2 kleurenMocht u interesse hebben in de design tuintafels met RVS stelpoten neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail info@lasbedrijfpvolmer.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318-529927.

Over las- en constructiebedrijf P.Volmer gespecialiseerd in o.a. hekwerk en las- en constructiewerk

Lasbedrijf P.Volmer is sinds 1984 actief in het las- en constructiewerk. In de loop de jaren hebben wij ons ontwikkeld als een las- en constructiebedrijf met als specialisatie het produceren van hekwerk met bijbehorende onderdelen en het vervaardigen van gespecialiseerde onderdelen voor o.a. de Nederlandse Spoorwegen en landbouwmechanisatie machines. Geproduceerd wordt in kleine tot middelgrote series en enkel stuks. In 1987 hebben wij in Veenendaal, Utrecht een nieuw pand gebouwd van waaruit wij sindsdien actief zijn. Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgebouwd.

Niet alleen flexibiliteit en kwaliteitsniveau worden door ons van belang geacht, maar ook het uiterst snel kunnen leveren. Om dit te realiseren hebben wij de mogelijkheid gecreƫerd dat verzinkt hekwerk in de meest gangbare afmetingen uit voorraad leverbaar is.

Contactgegevens las- en constructiebedrijf P.Volmer Veenendaal, Utrecht

Lasbedrijf P. Volmer BV
Inductorstraat 17
3903 KA Veenendaal
0318-529927
0318-553903
info@lasbedrijfpvolmer.nl